EN/NL/

Internet of Things (IoT)

Met IoT maken wij uw product nog slimmer! Via uw maatwerk IoT-oplossing controleert, monitort en beheert u op een veilige en overzichtelijke manier uw product en gegenereerde data. En u transformeert uw data eenvoudig naar relevante inzichten. IoT biedt innovatieve mogelijkheden in alle gebieden van de samenleving. Van productieomgeving tot zorg, en van de automotive-branche tot in huis. Wij realiseren deze IoT systemen met bijbehorende app- en cloud-oplossing.

We innoveren graag samen met u

We staan nog maar aan het begin van deze ontwikkeling. Er valt dus nog veel te innoveren. Dat biedt marktkansen! Wij helpen u graag bij de ontwikkeling van uw IoT-oplossing voor uw product. De afgelopen jaren werkten we onder meer mee aan de ontwikkeling van de WiFi-kamerthermostaat Nefit Easy en de elektronische sloten van Salto.

Internet of Things: wat is dat?

Onder IoT wordt verstaan: het verbinden van apparaten met de cloud, waarbij gegevens kunnen worden uitgewisseld. De term verwijst naar de situatie waarin de meerderheid van de internetgebruikers zal bestaan uit intelligente apparaten. Computers die door mensen worden bestuurd zijn in de toekomst in de minderheid. Deze intelligente apparaten kunnen via het internet communiceren met personen en met andere objecten. Met die communicatie kunnen intelligente apparaten zelf beslissingen nemen.

Uitbreiding op embedded systeem ontwikkeling

IoT vormt een aanvulling op embedded systeem ontwikkeling. Hiermee worden uiteindelijk alle specialismen omvat die tot doel hebben om remote intelligentie/functionaliteit toe te voegen aan een product. Te weten: elektronica, embedded software, programmeerbare logica (VHDL/FPDA), systeem engineering en dus ook IoT.

Ontwikkelen, implementeren én beheren

Een IoT-oplossing bestaat altijd uit een embedded systeem en een cloud-oplossing, al of niet aangevuld met een app. Gaat u met ons in zee? Dan verzorgen we voor u het hele traject van ontwikkelen, implementeren en beheren van uw totale IoT-oplossing.

Ook maximale waarde toevoegen aan uw product?

Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking