Project management

Embedded & IoT projecten worden steeds complexer en het beheersbaar uitvoeren vraagt om aandacht en structuur. Ons project management heeft als doel om onze projecten beheersbaar te doorlopen met als resultaat de gewenste product functionaliteit en kwaliteit, efficiëntie in budget en doorlooptijd, en u als onze tevreden klant. Project management omvat het organiseren, plannen, uitvoeren en afronden van een project met de afgesproken deliverables.

Uw projecten in goede handen

Projectmanagers van Inspiro kunnen zowel ad interim als op projectbasis ingezet worden in uw bedrijfsvoering en projecten. Zij werken volgens projectmanagement methodes zoals Prince2 en IPMA, en zijn bekend met Agile en V-model ontwikkelmethodieken. Onze projectmanagers beheersen alle projectmanagement activiteiten van projectdefinitie, projectuitvoering tot en met budgettering, planning, managementrapportage, risicobeheersing, commerciële aspecten etc. Hiermee houdt u grip op uw project, van requirements analyse, design, implementatie, testen, certificering, productie tot en met markt introductie.

De meerwaarde van Inspiro

Goede communicatie, transparantie en integriteit vinden wij belangrijk. Wanneer een project wordt begeleid door een projectmanager van Inspiro zorgt die ervoor dat u controle houdt door met goede afstemming op de hoogte te blijven van de voortgang. Dit is de basis voor uw vertrouwen in ons.

Ontdek de mogelijkheden

Heeft uw project behoefte aan Project Management?

Neem vrijblijvend contact met ons op