Make your product smart!

Embedded Systems

Development of innovative products

Producten worden steeds intelligenter en dit is noodzakelijk om relevant in de markt te blijven. Inspiro helpt bedrijven met ontwikkeling van innovatieve producten. We doen dit als specialist in embedded systeemontwikkeling. Het resultaat: een onderscheidend product met unieke functies en veel toegevoegde waarde.

Wat is Embedded Systems development?

Ontwikkeling van een embedded systeem, bestaande uit elektronica, embedded software en/of programmeerbare logica (VHDL/FPGA), heeft tot doel een product intelligent te maken. Embedded intelligentie wordt toegepast in sterk uiteenlopende branches. Van medische sector (pacemakers, gehoorapparaten) en verwarmingsindustrie (slimme thermostaten) tot vliegtuig- en de auto-industrie. Steeds meer (consumenten)apparatuur krijgt extra functionaliteit door middel van embedded intelligentie.

De meerwaarde van Inspiro

Als design house ondersteunen wij bedrijven in de maakindustrie bij het ontwikkelen van slimme, innovatieve producten en oplossingen. Dit doen we met kennis van embedded softwareelektronicaprogrammeerbare logica (VHDL/FPGA)systeem engineering en IoT. Desgewenst verzorgen we ook de behuizing (industrial/mechanical design), en na oplevering de productie, het Product Lifecycle Management (PLM) en software onderhoud (SLA).

Wilt u meer weten over onze expertise, ervaring en wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op