Trots!

DISCA 2018

Winnaar "Best Knowledge Supplier" 2018

Inspiro uit Arnhem is uitgeroepen tot de beste industriële toeleverancier 2018 van Nederland in de categorie Best Knowledge. VDL-ETG uit Eindhoven legde beslag op de tweede plaats.

Dutch Industrial Supplier and Customer Awards 2018

De prijs is één van de Dutch Industrial Supplier & Customer Awards 2018, een initiatief van LINK Magazine in samenwerking met ING en ISAH Business Software, die voor de zeventiende keer in successie werden uitgereikt. Uniek aan deze prestigieuze prijs is dat bedrijven zich er niet zelf voor kunnen nomineren, maar door hun klanten moeten worden genomineerd. Ook dit jaar was de deelname groot met in totaal 382 nominaties. Uitbesteders nomineerden 187 toeleveranciers in de twee categorieën Best Knowledge (77) en Best Logistics (110). In de categorie Best Customer werden 195 uitbesteders voorgedragen. Net als voorgaande jaren speelde het publiek in de zaal, grotendeels bestaande uit industriële ondernemers en managers, een beslissende rol bij de uiteindelijke keuze van de winnaars. Ze kregen de keus uit telkens twee door de jury voorgedragen finalisten en konden met hun smartphone op één kandidaat stemmen.

Link magazine BEST KNOWLEDGE Supplier Award 2018

Best Knowledge Supplier

In de categorie Best Knowledge, met Joes Wigman van Berenschot als juryvoorzitter, overleefden 21 bedrijven de eerste schifting, omdat ze door twee of méér uitbesteders waren genomineerd. Bepalend in deze categorie zijn een eigen R&D en engineering waarmee toeleveranciers kennis toevoegen aan het eindproduct van de klant. Na een uitgebreid assessment bleven vijf finalisten over van wie VDL ETG Eindhoven en Arnhemse Inspiro de beste juryscores haalden. Na twee live pitches door nominerende klanten in de zaal gaf een internetstemming in de zaal uiteindelijk de doorslag in het voordeel van Inspiro. Een verrassende uitslag, vond  pitcher André Besselink van Royal Eijkelkamp.  “Een runner-up en veel kleiner dan VDL ETG. Maar heel innovatief, een bedrijf waarmee we een partnership hebben en samen producten in de markt zetten.”  Directeur Inspiro  Jorn Rikkers toonde zich ook verrast met de award. “Zeker omdat we zo’n relatief kleine onderneming zijn. Dit is een bewijs dat we een goede strategie volgen.”

”Dit is een bewijs dat we de goede strategie volgen!”
Jorn Rikkers Inspiro
Vorige referentie